Surinaams echtpaar weigert in Nederland te trouwen: ‘Tickets naar Paramaribo kosten tienduizenden euro’s’

koppel man vrouw echtpaar

Een Surinaams-Nederlands echtpaar ligt in de clinch met hun familie vanwege hun trouwplannen.

Hoewel de meeste familieleden in Nederland wonen, wil het stel koste wat het kost hun bruiloft in Paramaribo vieren. De keuze voor Suriname zorgt echter voor onenigheid, vooral door de relatief hoge vliegticketprijzen.

Een betrokkene vertelt aan GFC Nieuws Lifestyle dat veel familieleden de beslissing van het bruidspaar moeilijk kunnen begrijpen.

“Het is gewoon niet realistisch om van meer dan tien mensen te verwachten dat ze duizenden euro’s kunnen uitgeven aan tickets,” is hun gevoel.

“Veel van ons hebben werk en kunnen die kosten simpelweg niet opbrengen.” Toch blijft het aanstaande bruidspaar overtuigd van hun keuze.

Voor hen gaat het niet alleen om de trouwdag zelf, maar ook om het symbolische belang van trouwen in Suriname. “Het is maar één keer in je leven, en we willen dat magische moment beleven in het land van onze roots,” zeggen ze.

Hoewel ze volop bezig zijn met het plannen van hun grote dag, blijft het reiskostenprobleem een struikelblok voor de familie.

Sommige betrokkenen denken dat het bruidspaar niet van gedachten zal veranderen, ondanks de weerstand.

“Ze staan stevig achter hun beslissing,” zegt een persoon dichtbij de tortelduifjes. “Maar ik betwijfel of veel mensen echt de reis naar Suriname gaan maken met die prijzen.”

Het blijft de vraag of de familieleden uiteindelijk de oversteek naar Paramaribo zullen maken, maar het lijkt erop dat het bruidspaar vastbesloten is om hun droomlocatie niet op te geven.

Foto ter illustratie.