Meer dan €10.000 winst voor Surinaamse cryptoinvesteerder binnen weken tijd

jongen studeren man computer

Een Surinaamse cryptobelegger beweert binnen slechts enkele weken meer dan €10.000 te hebben verdiend met zijn investering.

De winst kwam na weken van spanningen en onzekerheden in de cryptomarkt. In een besloten chatgroep voor Surinaamse investeerders, waar ook een medewerker van GFC Nieuws toegang toe heeft, deelde hij zijn verhaal.

De investeerder zegt dat hij aanvankelijk €5000 had ingelegd. “In het verleden heb ik vaak verloren met crypto,” vertelt hij. “Het is een markt waarin je risico’s neemt. Maar deze keer heb ik geluk gehad. Het had net zo goed de andere kant op kunnen gaan.”

Pas later in het gesprek onthult de belegger in welke cryptomunt hij zijn succes vond: MoonWell, een opkomende digitale munt die in de afgelopen twee maanden met meer dan 400% steeg.

“Ik had al een tijdje het gevoel dat deze munt potentie had, maar zo’n snelle stijging had ik niet verwacht,” zegt hij.

Na zijn winst besloot de investeerder een deel van zijn tegoeden om te zetten in Bitcoin.

“Ik heb een deel van mijn winst opgenomen en geplaatst in Bitcoin, omdat de verwachting is dat die binnenkort de $100.000 kan bereiken. Het voelt als een veiligere keuze gezien de markt.”

Experts zoals Nederlander Michael van de Poppe geven aan dat we ons momenteel in de voorfase van een bull market bevinden, een periode waarin de cryptomarkt zich voorbereidt op een langere periode van stijging.

Toch benadrukken kenners dat niet alle cryptomunten in waarde stijgen en verliezen net zo goed mogelijk zijn.

Hoewel succesverhalen inspireren, blijft cryptohandel risicovol. Beleggers wordt geadviseerd voorzichtig te zijn, omdat winst niet gegarandeerd is en verliezen snel kunnen oplopen.

Foto ter illustratie.