Telesur beëindigt Telesur Mobiel Nederland per 31 oktober

telesur

Telesur is genoodzaakt zijn mobiele dienst Telesur Mobiel Nederland per 31 oktober 2024 te beëindigen.

Deze beslissing is het gevolg van veranderende marktomstandigheden en aangepaste wet- en regelgeving in Nederland, waardoor het voor Telesur, als Surinaams staatsbedrijf, niet langer haalbaar is om te opereren op de Nederlandse markt.

Sinds de lancering van Telesur Mobiel Nederland in 2008 heeft Telesur met trots mobiele diensten geleverd aan, onder andere, de diasporagemeenschap in Nederland. “Het was geen gemakkelijke beslissing, maar de marktomstandigheden zijn zodanig veranderd dat wij onze middelen effectiever moeten inzetten voor toekomstige ontwikkelingen.”

Telesur hecht veel waarde aan haar klanten en zal hen goed begeleiden tijdens deze overgang. Klanten van Telesur Mobiel Nederland worden persoonlijk geïnformeerd over de beëindiging van de diensten en krijgen de mogelijkheid om hun contracten op een ordelijke manier af te wikkelen. Klanten worden aangemoedigd om hun contracten te herzien en alternatieve diensten te regelen.

Van 14 oktober tot 24 oktober kunnen klanten van Telesur Mobiel Nederland hun telefoonnummer overzetten naar een andere provider of zonder boete hun dienst annuleren.

Meer informatie over het beëindigingsproces en de aangeboden diensten is te vinden op de officiële website van Telesur Mobiel Nederland: https://bit.ly/TelesurTMN.

Telesur spreekt haar dankbaarheid uit aan alle klanten van Telesur Mobiel Nederland voor hun vertrouwen en loyaliteit door de jaren heen.