58-jarige zoon aangehouden voor mishandeling 85-jarige moeder krijgt pakslaag in de cel van medegevangenen

vidoe van verdachte

De 59-jarige A.K., die vanochtend werd aangehouden wegens het mishandelen van zijn 85-jarige moeder, is in de cel zelf het slachtoffer geworden van geweld door zijn medegevangenen.

Een video van het incident gaat momenteel viraal op social media.

De politie hield A.K. aan na een video die op donderdag 3 oktober op social media circuleerde. In de video was te zien hoe A.K. zijn bejaarde moeder met een plank sloeg.

A.K. verklaarde tegenover de politie dat hij zijn moeder mishandelde omdat zij, naar zijn zeggen, vanwege haar dementie niet naar hem wilde luisteren.

Hij gaf aan dat het beneden niet veilig voor haar was vanwege zijn werkzaamheden als monteur, en dat ze eerder al was gevallen en daarbij een fractuur aan haar hand had opgelopen.

Volgens ooggetuigen is het niet de eerste keer dat de bejaarde vrouw door haar zoon werd mishandeld. Ondanks de ernst van het voorval, bleek dat de vrouw geen zichtbaar letsel had opgelopen en was medische behandeling niet noodzakelijk.

De situatie nam een andere wending toen een video opdook waarin te zien is hoe A.K. in een cel door een medegevangene wordt aangevallen.

De dader vroeg A.K. of hij geen hart had door zijn 85-jarige moeder te mishandelen, en zei: “Je kent geen genade.” A.K. kreeg meerdere klappen te verduren tijdens wat leek op een kruisverhoor door de andere gevangene.