Politie pakt man op na schokkende video van mishandeling moeder

politie kps

In reactie op het schokkende filmpje dat gisteren viraal ging, waarin een zoon zijn moeder met een stok sloeg, heeft de politie vanochtend de verdachte opgepakt.

Dit snelle optreden volgt nadat Gloia Bottse van Tra Fas De het filmpje gisteravond onder ogen kreeg en onmiddellijk doorgestuurd heeft naar de politie, die direct actie ondernam.

Dankzij de informatie van Bottse’s pleegdochter, die het juiste adres doorgaf, kon de politie snel en effectief handelen. Nog dezelfde avond is de politie naar het adres gegaan om in te grijpen.

Speciale dank gaat uit naar buurtmanager majoor Nibte van Uitvlugt, buurtcoördinator de heer Kia en de heer Kensmil, woordvoerder van het Korps Politie Suriname (KPS), voor hun snelle en doortastende optreden.

De samenwerking met de politie heeft ertoe geleid dat de situatie snel is aangepakt en verdere onderzoeken worden verricht. Dit incident benadrukt het belang van samenwerking tussen burgers en autoriteiten.

Oproep aan de gemeenschap: Mocht u getuige zijn van huiselijk geweld of andere misdrijven, stuur dergelijke beelden direct door naar de autoriteiten om snel ingrijpen mogelijk te maken.