NDP en HVB gaan nu gezamenlijk het veld in

ndp en hvb simons en noersalim

De samenwerking tussen de Nationale Democratische Partij (NDP) en de Hervormings- en Vernieuwingsbeweging (HVB) is een nieuwe fase ingegaan.

Na het eerder ondertekenen van een samenwerkingsconvenant, zijn beide partijen nu gereed om gezamenlijk het veld in te trekken. Met een gezamenlijke boodschap van goed bestuur, nieuwe kansen en hoop, zullen ze de komende periode actief campagne voeren en de dialoog met de samenleving aangaan.

De symbolische uitwisseling van partijvlaggen door de voorzitters Jennifer Simons van de NDP en Mike Noersalim van de HVB heeft deze samenwerking extra kracht bijgezet.

Dit moment markeert niet alleen een versterking van de banden tussen beide partijen, maar ook hun gezamenlijke inzet voor een beter Suriname.

Met deze samenwerking streven de NDP en HVB naar een toekomst waarin politieke vernieuwing, transparantie en eenheid centraal staan.

De partijen zullen de komende tijd gezamenlijk werken aan het bevorderen van positieve verandering in het land, waarbij zij de uitdagingen van vandaag omzetten in kansen voor morgen.