Paragnost voorspelde Adhin en Kamala Harris als toekomstige presidenten

adhin ashwin

Een nieuwsbericht uit juli 2021 is momenteel weer zeer actueel in Suriname en wordt sinds zondagavond veelvuldig via WhatsApp gedeeld.

In 2020 voorspelde de paragnost Carlos Sato dat de Amerikaanse president Joe Biden noodgedwongen zou worden vervangen door Kamala Harris.

Deze voorspelling lijkt nu werkelijkheid te worden, aangezien Biden vandaag heeft aangekondigd uit de presidentsrace te stappen. De Democraten sturen aan op een direct vertrek van Biden wegens gezondheidsklachten.

Daarnaast voorspelde Sato toentertijd dat de voormalige vicepresident van Suriname Ashwin Adhin mogelijk in 2025 de nieuwe president van Suriname wordt, of anders op een later moment.

De voorspellingen van Sato zijn vaak accuraat, wat deze ontwikkelingen nog interessanter maakt.

De originele boodschap van Sato luidde enkele jaren geleden als volgt: “Kamala Harris zal nog vóór het jaar 2024, president Joe Biden noodgedwongen en permanent vervangen tot de nieuwe presidentverkiezingen in 2024 achter de rug zijn.”

Deze voorspelling is te vinden in het nieuwsbericht op GFC uit juli 2021.

Surinamers volgen deze ontwikkelingen met belangstelling, aangezien de voorspellingen van Sato vaak uitkomen en nu opnieuw relevant blijken te zijn. De vraag is of zijn voorspelling dat Adhin president wordt van Suriname werkelijkheid wordt.

De link naar het originele nieuwsbericht uit juli 2021 op GFC is HIER te vinden.