Ervaringsdeskundige uit Paramaribo adviseert mannen om voorzichtig te zijn met investeren in relaties

gebroken hart liefdesverdriet vreemdgaan overspel relatie liefde koppel stel valentine romantisch

Een 48-jarige man uit Paramaribo, Suriname, adviseert anderen voorzichtig te zijn met zowel emotionele als financiële investeringen in een partner, nadat zijn eigen huwelijk op tragische wijze eindigde.

De ervaringsdeskundige die ervoor koos om anoniem te blijven deelde zijn persoonlijke ervaring met GFC Nieuws Lifestyle om anderen te waarschuwen voor de risico’s van onvoorwaardelijke toewijding.

Volgens zijn relaas had hij gedurende vele jaren veel tijd, energie en geld geïnvesteerd in zijn echtgenote. Hij ondersteunde haar ambitieuze doelen en stond haar bij in haar persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Naarmate zij succesvol werd en haar eigen pad bewandelde, begon hij echter steeds meer afstand te voelen tussen hen.

“Het was een schokkende ontdekking toen ik erachter kwam dat mijn vrouw een affaire had met een andere man,” vertelt de veertiger.

“Al die tijd had ik alles gegeven om haar gelukkig te maken, maar uiteindelijk stond ik daar alleen, bedrogen en teleurgesteld.”

Deze pijnlijke onthulling markeerde het einde van hun huwelijk, wat leidde tot een onvermijdelijke scheiding. Voor hem was het een tijd van diepe reflectie over de aard van liefde, vertrouwen en de complexiteit van menselijke relaties.

Zijn advies aan andere mannen is daarom: “Wees voorzichtig met hoeveel je investeert in een relatie. Wees niet blind voor de mogelijkheid dat dingen kunnen veranderen, hoeveel moeite je ook doet.”

Hij wijst op het belang van een gezonde balans tussen geven en ontvangen in elke relatie.

“Het is belangrijk niet alleen te geven, maar ook te ontvangen wat je nodig hebt. Zorg voor jezelf terwijl je zorg en liefde biedt aan anderen”, voegt hij eraan toe.

Foto ter illustratie.