Nickeriaanse zakenman Mones: Autoriteiten falen ondanks oproep tot actie

nickerie naambord

Recentelijk hebben diverse burgers wederom hun beklag gedaan bij de bekende Nickeriaanse zakenman Mones, ondanks zijn eerdere beroep op de Surinaamse autoriteiten om actie te ondernemen met betrekking tot de slechte staat van de wegen in Nickerie, Suriname.

Mones had eerder een dringende oproep gedaan aan de autoriteiten om op te treden tegen de constante stroom van grote trucks die de wegen van Nickerie dagelijks belasten met steenslag voor export naar Guyana. Deze trucks vernietigen alle asfaltwegen van Nickerie.

Hij benadrukte de ernstige schade die deze trucks veroorzaken aan de asfaltwegen in Nickerie.

Een bezorgde burger noemt specifieke locaties waar de schade duidelijk zichtbaar is, zoals de Attaoellaweg, Larecoweg, Fredericiweg, Van Idsingaweg, Industrieweg, Cassaveweg en Groenteweg.

Ondanks Mones’ inspanningen om de autoriteiten te bewegen tot actie, blijven de wegen in Nickerie in een deplorabele staat verkeren.

De klachten van burgers over de slechte wegen hebben ook GFC Nieuws bereikt.

De situatie blijkt een bron van ergernis voor diverse bewoners van het district, die spreken van een negatieve impact ervan op de economie en levenskwaliteit binnen de regio.

Het blijkt dat ondanks de vele klachten, er nog geen concrete verbeteringen zijn doorgevoerd in de situatie van de wegen in Nickerie.