Belangrijke arrestatie bij roadblock

politiesr

GFC NIEUWSREDACTIE – Tijdens een gehouden Roadblock door de politie van Richelieu en Mariënburg in Suriname, vond er in de vroege ochtend van donderdag 7 september een belangrijke aanhouding plaats in Tamanredjo.

De persoon in kwestie, met de initialen S.K., werd gearresteerd op verdenking van overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

Bij de arrestatie werden aanzienlijke hoeveelheden drugs in beslag genomen. S.K. werd betrapt met 50 gram cocaïne en 1.5 gram marihuana in zijn bezit. Zowel de verdovende middelen als zijn voertuig werden in beslag genomen in het kader van het strafrechtelijk onderzoek.

S.K. werd onmiddellijk overgebracht naar het politiebureau Richelieu om te worden voorgeleid voor een Hulpofficier van Justitie.

Na deze voorgeleiding werd besloten dat de verdachte in hechtenis zou worden gehouden, na overleg met het Openbaar Ministerie. De inverzekeringstelling vond plaats als onderdeel van het lopende onderzoek naar deze zaak.

De arrestatie van S.K. en de inbeslagname van de verdovende middelen en zijn voertuig benadrukken de vastberadenheid van de Surinaamse autoriteiten om op te treden tegen drugsovertredingen en het handhaven van de wet.