Surinaamsche Bank lanceert nieuwe online banking app, klanten uiten zorgen

DSB

GFC NIEUWSREDACTIE – De Surinaamsche Bank (DSB) heeft recentelijk haar langverwachte nieuwe online banking app gelanceerd in Suriname. Om deze overgang soepel te laten verlopen, was het afgelopen weekend niet mogelijk om via internet bankieren toegang te krijgen tot de diensten van de bank.

Dit leidde echter tot bezorgdheid en vragen van vele klanten over de nieuwe app.

Klanten hebben massaal hun opmerkingen en zorgen geuit via de Facebookpagina van de bank.

GFC heeft vanuit betrouwbare bronnen vernomen dat er veel vragen binnenkomen.

Het is begrijpelijk dat klanten moeten wennen aan een nieuw systeem, maar velen wachten al uren op berichtgeving van DSB over hun OTP-code en kunnen daardoor niet inloggen op het systeem.

Sommige gebruikers hebben gemeld dat de daglimiet voor transacties is verlaagd, wat ook voor enige ongerustheid zorgt.

Klanten wachten nu op officiële communicatie en richtlijnen van de Surinaamsche Bank om al deze zorgen weg te nemen, zodat ze weer optimaal gebruik kunnen maken van hun internetbankieren.

Internetbankieren wordt steeds populairder in Suriname vanwege het gemak dat het biedt, maar een soepele overgang naar een nieuwe online banking app is van cruciaal belang om het vertrouwen van de klanten te behouden.

De Surinaamsche Bank zal ongetwijfeld hard werken om ervoor te zorgen dat hun klanten snel weer toegang hebben tot de bankdiensten en hun financiële zaken veilig en efficiënt kunnen beheren.