Brunswijk niet alleen de rijkste man van Suriname, in 2025 ook de machtigste, zeggen ABOP- sympathisanten

ronnie brunswijk

GFC NIEUWSREDACTIE- De vicepresident van Suriname en de voorzitter van de ABOP, Ronnie Brunswijk, mag volgens verschillende partij sympathisanten als de rijkste man van Suriname worden geclassificeerd.

Volgens informatie die ze hebben ontvangen van topfiguren binnen hun partij wordt het vermogen van Brunswijk geschat op ruim een half miljard Amerikaanse dollars.

Dit kapitaal zou hij in de loop der jaren hebben vergaard, zo beweren ze, als zeer succesvolle zakenman in de goudindustrie.

“Maar u mag het op een briefje schrijven. In mei 2025 zal het succes van onze leider nog verder expanderen, want dan vormt zijn partij samen met de PL van Paul Somohardjo het grootste politieke blok van het land.”

“Deze combinatie mag dan bepalen wie de nieuwe president van Suriname wordt”, vertellen meerdere personen uit het kamp van de ABOP aan GFC Nieuws.

Zij zeggen ervan overtuigd te zijn dat Brunswijk zal zorgen voor structurele welvaart en positieve groei in Suriname.

“Hij zal een sociaal beleid voeren dat primair gericht is op het verbeteren van de leefkwaliteit van elke burger, ongeacht kleur, geloofsovertuiging of status, evenals het creëren van economische groei”, aldus hun prognose.