8-jarig meisje onder medische behandeling na verkrachting

Het 8-jarig meisje dat de afgelopen week werd verkracht door de 19-jarige Eon M. is onder medische behandeling.

Op dinsdag 8 januari werd de verdachte door de politie van Zanderij aangehouden en in verzekering gesteld voor seksueel misbruik van een meisje.

Eon wordt ervan verdacht zich op maandag 7 januari schuldig te hebben gemaakt aan seksueel misbruik van een 8-jarig meisje in het dorp Wit Santi, meldt de PR van het KPS. De ouders van het kind deden op dinsdag 8 januari aangifte van seksueel misbruik tegen Eon.

Zij verklaarden dat de verdachte ongeveer een jaar bij het gezin werkt en woont. Toen de vrouw des huizes zich in een slaapkamer in het huis bevond, zag Eon zijn kans schoon om zich aan het meisje te vergrijpen. Hij bracht het kindje buiten de woning en misbruikte haar.

Na zijn criminele daad verliet hij de plaats. Op dinsdag 8 januari hield de politie Eon aan die op het punt stond om via Apoera naar Guyana uit te wijken.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:

1 juli-zwemmarathon in aantocht

De Surinaamse Zwembond (SZB) houdt de 44ste editie van de 18 km lange Open Waterwedstrijd in de Surinamerivier. Delen:

Delen:

Nickeriaanse polders krijgen hulpapotheken

Om de burgers van de westelijke- en oostelijke polders in Nickerie, die medicijnen moeten afnemen, tegemoet te komen is de regering Bouterse-Adhin voornemens apotheken op…

Delen:

Chotkan wil integrale aanpak infrastructuur

De technische afdelingen van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) starten binnenkort naast de reguliere werkzaamheden, met een integrale aanpak van infrastructuur…

Delen:

Bromfietser doodgereden

De 47-jarige bromfietser, Guillano Biswane, is na een aanrijding overleden. Delen:

Delen:

Minister Elias verwelkomt 50 Cubaanse artsen

Minister Antoine Elias van Volksgezondheid en zijn collega van het ministerie van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, hebben samen met de ambassadeur van Cuba, Manuel Javier…

Delen:

Algemene richtlijnen voor halalvoedsel vastgesteld

Het Surinaams Standaarden Bureau (SSB) heeft als verantwoordelijke voor standaarden in Suriname met trots de Nationale Standaard “Algemene Richtlijnen voor Halalvoedsel” afgekondigd op 18 juni….

Delen:

CBB onderzoekt onbestelde oproepingskaarten

Het Centraal Bureau voor Burgerzaken (CBB) verricht landelijk veldonderzoek naar het juiste adres van burgers die hun oproepingskaarten niet in ontvangst hebben genomen, bij de…

Delen:
Scroll Up