74-jarige vrouw bevalt van tweelingbaby’s

GFC NIEUWS- Een 74-jarige vrouw in India is bevallen van een tweeling via een IVF- behandeling.

Erramatti Mangayamma beviel van twee gezonde meisjes in aanwezigheid van haar echtgenoot, Raja Rao, 78.

De kersverse moeder zegt dat zij en haar man besloten om de behandeling te doen, nadat een buurvrouw een baby kreeg op 55-jarige leeftijd.

Erramatti, die zegt dat ze 30 jaar geleden door haar menopauze ging, is nu de oudste vrouw die bevallen is van een baby en verslaat hiermee recordhoudster Carmen Bousada de Lara (66).

De IVF-kliniek die haar verzoek een uitdaging vond, heeft de meeste kosten gedekt, omdat het een grote historische prestatie zou zijn.

Ze verbleef alle negen maanden in het ziekenhuis gedurende haar zwangerschap, zodat ze kon worden gemonitord.

Erramatti zegt: “Ik kan mijn gevoelens niet in woorden uitdrukken. Deze baby’s hebben mij compleet gemaakt. Mijn zes decennialange wachten, is eindelijk ten einde. Niemand kan me nu onvruchtbaar noemen.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL
Delen:

Meer gezondheidsnieuws

Wetenschappers verklaren waarom we hikken

GFC NIEUWS- In een nieuwe studie hebben wetenschappers van de Universiteit van Londen onthuld waarom we hikken, en waarom deze irritante gewoonte zo belangrijk is….

Delen:

Aankomen door vier nachten slechte slaap

GFC NIEUWS- Slechts vier nachten minder goed slapen, kunnen je laten aankomen, onthult een nieuwe studie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:

Baby zonder ogen geboren in Rusland

GFC NIEUWS- Een baby die geboren is zonder ogen, is op zoek naar een adoptiefamilie, omdat zijn jonge moeder hem opgaf. Zie ook een ander…

Delen:
Scroll Up