35-jarige man omgekomen bij zware aanrijding

De 35-jarige autobestuurder, Urvin Pocornie, is bij een aanrijding op de Afobakaweg overleden.

De politie van Paranam kreeg omstreeks 10.30 uur de melding van een aanrijding op de Afobakkaweg, ter hoogte van mast 31 nabij het dorp Powakka.
Bij aankomst op de plek werd een personenauto en een pick-up met zware materiële schade op de berm langs de weg aangetroffen.

Naast de voertuigen lag het levenloos lichaam van Pocornie. Een ingeschakelde arts stelde de dood van hem vast.

De pick-upbestuurder en zijn bijrijder hadden zich inmiddels met assistentie van een andere autobestuurder begeven naar het politiebureau Paranam.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat beide voertuigen vanuit tegenovergestelde richting over de Afobakkaweg reden. Pocornie kwam vanuit Afobaka.

Pocornie moet ter hoogte van mast 31, nabij het dorp Powakka, een bocht naar rechts hebben beschreven en kwam op de rijhelft van de tegenligger, in deze de pick-upbestuurder, terecht. Het gevolg was een aanrijding waarbij de pick-up over de kop sloeg.

De pick-upbestuurder liep een verwonding op aan zijn rechterarm. Zijn bijrijder klaagde van pijn over het lichaam. Beiden mannen zullen medisch worden behandeld.

Het ontzielde lichaam van Pocornie is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up