35-jarige man omgekomen bij zware aanrijding

De 35-jarige autobestuurder, Urvin Pocornie, is bij een aanrijding op de Afobakaweg overleden.

De politie van Paranam kreeg omstreeks 10.30 uur de melding van een aanrijding op de Afobakkaweg, ter hoogte van mast 31 nabij het dorp Powakka.
Bij aankomst op de plek werd een personenauto en een pick-up met zware materiële schade op de berm langs de weg aangetroffen.

Naast de voertuigen lag het levenloos lichaam van Pocornie. Een ingeschakelde arts stelde de dood van hem vast.

De pick-upbestuurder en zijn bijrijder hadden zich inmiddels met assistentie van een andere autobestuurder begeven naar het politiebureau Paranam.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat beide voertuigen vanuit tegenovergestelde richting over de Afobakkaweg reden. Pocornie kwam vanuit Afobaka.

Pocornie moet ter hoogte van mast 31, nabij het dorp Powakka, een bocht naar rechts hebben beschreven en kwam op de rijhelft van de tegenligger, in deze de pick-upbestuurder, terecht. Het gevolg was een aanrijding waarbij de pick-up over de kop sloeg.

De pick-upbestuurder liep een verwonding op aan zijn rechterarm. Zijn bijrijder klaagde van pijn over het lichaam. Beiden mannen zullen medisch worden behandeld.

Het ontzielde lichaam van Pocornie is voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek zal worden overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

Delen:

Meer nieuws

Politie pakt overlastbezorgende sekswerkers aan

De politie van regio Paramaribo heeft zaterdagnacht opgetreden tegen commerciële sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat) en de…

Delen:

Suriname en Ghana intensiveren band

Minister Yldiz Pollack – Beighle heeft in Ghana vier Memoranda of Understanding (MoU’s) met de regering van dit land ondertekend. Delen:

Delen:

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:
Scroll Up