3-jarige jongen doodgereden door moeder tijdens ‘chicken game’

Een 3-jarige jongen werd op 11 juni door zijn moeder per ongeluk doodgereden tijdens het spelen van ‘chicken game’.

Op beveiligingsbeelden is te zien hoe de 26-jarige vrouw uit Houston, VS, vooruit en achteruit rijdt met haar SUV, terwijl haar drie kinderen op de auto afstormen.

Op een gegeven moment ging het fout. De vrouw reed voorruit en kwam de driejarige jongen onder het rechter voorwiel terecht. De moeder zou daarna zijn doorgereden waardoor het jongetje ook met het rechter achterwiel zou zijn overreden. Het kind overleed later in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Het is niet de eerste keer dat de vrouw in aanraking komt met justitie. In 2013 werden ook al twee kinderen bij haar zijn weggehaald door de Kinderbescherming. Na het overlijden van het driejarig kind zijn de twee overgebleven kinderen ondergebracht bij familieleden.

De vrouw riskeert een maximale gevangenisstraf van 10 jaar. “Een auto is geen speelgoed. Met een 3-jarig kind zou je ‘kiekeboe’ moeten spelen”, merkte een politieagent nog op.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up