28-jarige lerares bekent seksuele relatie met 13-jarige leerling

Afgelopen dinsdag gaf de gehuwde Brittany Zamora (28) en tot voor kort lerares op een middelbare school van de Las Brisas Academy in Goodyear (Arizona), aan de rechter toe een seksuele relatie te hebben gehad met een van haar leerlingen, een jongen van 13 jaar.

De seksuele handelingen vonden plaats tussen februari en maart 2018. De vrouw werd in maart 2018 in hechtenis genomen, nadat de ouders van de jongen pikante berichten en naaktfoto’s van de leerkracht in de telefoon van de jongen ontdekten.

De vrouw had meerdere keren seks met de jongen in een klaslokaal, terwijl een andere leerling de wacht hield. Ook pikte ze hem midden in de nacht op om seks te hebben in haar auto.

Toen de ouders van de jongen merkten dat hij zich vreemd gedroeg, installeerden ze een app op zijn smartphone, waardoor ze al zijn berichten konden meelezen. Hij werd met de berichten geconfronteerd en gaf de feiten toe.

De leerkracht wordt beschuldigd van seksuele handelingen met een minderjarige, mishandeling van een kind en openbare zedenschennis. De uitspraak volgt op 12 juli.

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:
Scroll Up