24-jarige Ryan heeft seks met uitlaat van auto

Ryan Scott Malek, een 24-jarige jongeman uit de Amerikaanse stad Newton, is veroordeeld voor een wel heel opmerkelijk misdrijf. Volgens gerechtelijke documenten wilde de man niet stoppen met het hebben van seks met de uitlaat van een auto. De man kreeg één jaar voorwaardelijk en moest een boete van bijna 200 euro betalen.

Op 1 mei trof de politie Malek aan in een nogal verdachte positie met een geparkeerde wagen. In de aanklacht werd vermeld dat hij herhaaldelijk probeerde om seks te hebben met de uitlaatpijp van een geparkeerde wagen. Daarop heeft de politie hem gearresteerd. De 24-jarige man pleitte schuldig aan een ernstig misdrijf van onzedelijk en wulps gedrag.

Hij was zich naar verluidt ‘niet bewust’ van de feiten die hij aan het plegen was. Dat komt doordat hij vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol in het bloed had. Daardoor heeft de politie hem moeten taseren met een stroomstootwapen. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en kreeg daar de kans om te ontnuchteren.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up