21-jarige gewapende dief aangehouden

De 21-jarige Arun R. werd vorige week donderdag door de politie in een woning te Leiding 7 aangehouden. Arun en nog een andere crimineel waren de woning, via een openstaande deur binnengestormd om de huisbewoners te beroven. Deze twee criminelen waren gewapend met vuurwapens.

Arun en zijn kompaan werden in hun criminele daad gestoord door de politie van Leiding. Arun werd ter plaatse aangehouden. Zijn kompaan vluchtte weg en loste schoten op de politie.

Dezelfde dag werd deze verdachte aangehouden in het district Commewijne door het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP). Deze crimineel is de 21-jarige Cedric A.

Volgens het voorlopig onderzoek hielden Arun en Cedric zich in de late avond van donderdag 22 november schuil in een bosschage niet ver van de woning van het slachtoffer. Toen de huisbewoners de volgende morgen een van de toegangsdeuren tot de woning open liet staan, zagen Arun en Cedric hun kans schoon om de woning binnen te stormen.(GFC)

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up