21-jarige aangehouden en opgesloten voor bedreiging en mishandeling

De politie van het ressort Centrum heeft dinsdag de 21-jarige Fernando B. thuis aangehouden en naderhand in verzekering gesteld voor het bedreigen en mishandelen van een man met een luchtdrukpistool.

Volgens verklaring van de aangever zat hij in de avond van maandag 10 december als passagier in een taxi toen die door een personenauto van achteren werd aangereden. Hij stapte samen met de taxibestuurder uit de auto en spraken de andere bestuurder op zijn onoplettend rijgedrag wees.

De autobestuurder, Fernando B., hield de aangever voor om zich niet met de zaak te bemoeien. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen hem en de aangever.

Fernando trok op een gegeven moment een vuurwapen tevoorschijn waarmee hij de aangever op zijn borst sloeg. Waarschijnlijk door angst overvallen, stapte de taxichauffeur in zijn auto en reed weg. Fernando stapte ook in zijn voertuig en reed weg.

Bij het doen van de aangifte gaf de aangever het kentekennummer door van de auto van Fernando. Dank zij deze belangrijke informatie is het de politie gelukt om Fernando snel zichtbaar te maken en aan te houden.

Het luchtdrukpistool is in het voertuig van Fernando aangetroffen en hangende het onderzoek in beslag genomen.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up