21-jarige aangehouden en opgesloten voor bedreiging en mishandeling

De politie van het ressort Centrum heeft dinsdag de 21-jarige Fernando B. thuis aangehouden en naderhand in verzekering gesteld voor het bedreigen en mishandelen van een man met een luchtdrukpistool.

Volgens verklaring van de aangever zat hij in de avond van maandag 10 december als passagier in een taxi toen die door een personenauto van achteren werd aangereden. Hij stapte samen met de taxibestuurder uit de auto en spraken de andere bestuurder op zijn onoplettend rijgedrag wees.

De autobestuurder, Fernando B., hield de aangever voor om zich niet met de zaak te bemoeien. Er ontstond toen een woordenwisseling tussen hem en de aangever.

Fernando trok op een gegeven moment een vuurwapen tevoorschijn waarmee hij de aangever op zijn borst sloeg. Waarschijnlijk door angst overvallen, stapte de taxichauffeur in zijn auto en reed weg. Fernando stapte ook in zijn voertuig en reed weg.

Bij het doen van de aangifte gaf de aangever het kentekennummer door van de auto van Fernando. Dank zij deze belangrijke informatie is het de politie gelukt om Fernando snel zichtbaar te maken en aan te houden.

Het luchtdrukpistool is in het voertuig van Fernando aangetroffen en hangende het onderzoek in beslag genomen.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Renovatie Nyun Combé begonnen

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling (RO) heeft het startsein gegeven voor de renovatie van Nyun Combé aan de Kleine Saramaccastraat. Delen:

Delen:

Bromfietser zwaargewond na aanrijding

De 19-jarige bromfietser Aman A. raakte op 10 juni zwaargewond na een aanrijding op de kruising van de Indira Gandhi- en de Tawajariweg. Delen:

Delen:

Visrokerij Commewijne dit jaar in gebruik

Directeur Deepak Jairam van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) heeft zich afgelopen week omstandig laten informeren over de vorderingen van de verbouwingswerkzaamheden van de visrokerij…

Delen:

Minister Parmessar op FAO-topconferentie in Rome

Minister Rabin Parmessar van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vertoeft momenteel in Rome-Italië voor het bijwonen van een topconferentie van de wereld voedselorganisatie Food and…

Delen:

Ontwikkelingsvisie voor Tapanahony in de maak

Het districtscommissariaat van Sipaliwini (bestuursressort Tapanahony) en stichting OSAEDA zullen in een samenwerkingsverband een visie uitwerken om het Tapanahony-gebied in ontwikkeling te brengen. Delen:

Delen:

Regeringsdelegatie bezoekt backtrack Nickerie

Een delegatie van ministers en vertegenwoordigers van enkele ministeries en diensten binnen de overheid brachten een oriëntatiebezoek aan de backtrack in Nickerie. Delen:

Delen:

Dikan bezoekt Centrale Markt

Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft vrijdagmiddag samen met districtscommissaris (dc) Mike Nerkust een bezoek gebracht aan de Centrale Markt. Delen:

Delen:
Scroll Up