2-jarig meisje loopt alleen rond in stad. Ouders hadden na 2 uur verdwijning niet ontdekt

De politie van Diest heeft zich vanmiddag twee uur lang ontfermd over een tweejarige peuter. Het meisje was alleen op straat aangetroffen en kon niet duidelijk maken wie haar ouders waren of waar ze woonde.

Na een intensieve en uitgebreide zoektocht door de politie kon het kind met haar ouders herenigd worden. Die hadden haar verdwijning nog niet opgemerkt.

Een voorbijgangster trof het kindje in de omgeving van de Hasseltsepoort. Het kind was opgewekt en in goede gezondheid, maar kon niet duidelijk maken waar het vandaan kwam.

Uiteindelijk na ongeveer twee uren konden de ouders van het meisje gevonden worden, op zo’n 500 meter van de plek waar ze was aangetroffen. De moeder lag nog te slapen aangezien zij ’s nachts had gewerkt en de vader was even het huis uit geweest terwijl hij dacht dat het meisje lag te slapen. Zij was er tijdens zijn korte afwezigheid in geslaagd de deur open te krijgen.

Meer bizar nieuws

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Japanse man (35) trouwt met hologram

De moeder van Akihiko Kondo weigerde naar zijn bruiloft in de Japanse hoofdstad Tokio te komen, maar haar 35-jarige zoon liet zich daardoor niet weerhouden….

Non wordt pornoster

Acht jaar zat ze in het klooster, de 28-jarige Yudi Pineda. Toen besloot de Colombiaanse het over een heel andere boeg te gooien. Ze zei…

Man (69) wil officieel 20 jaar jonger worden

Emile Ratelband lijdt naar eigen zeggen onder zijn officiële leeftijd. Daarom vroeg de Nederlandse positiviteitsgoeroe vandaag officieel aan de rechter om hem twintig jaar jonger…

Scroll Up