1st Vice International President Jung-Yul Choi bezoekt Lions District 60A

Van dinsdag 22 – donderdag 24 januari brengt de 1st Vice International President, Jung-Yul Choi, uit Zuid-Korea een bezoek aan het Lions District 60A, met Suriname als gastland.

Het Lions District 60A bestaat uit lions en leo clubs in Guyana, Trinidad & Tobago en Suriname, onderverdeeld in 62 clubs met 1621 actieve leden.

De 1st Vice International President, Jung-Yul Choi, zal volgend fiscal year in Milan, Italiё gekozen worden tot International President van Lions Clubs International, de grootste service organisatie wereldwijd.

Gedurende zijn bezoek zal hij diverse Lions legacy projecten bezoeken, een discussie meeting hebben met lions leiders in het District en er is ook een meet the lions activity gepland. Daarnaast zal hij ook een bezoek brengen aan de DNA-voorzitter, Jenny Geerlings-Simons.

Meer nieuws

Minister Samsoedin gaat in op grondproblemen

Minister Roline Samsoedin van Ruimtelijke Ordening, Grond- en Bosbeheer (RGB) heeft tijdens de ingekomen stukken in het parlement, uitleg gegeven over enkele gevallen van occupatie.

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

Scroll Up