18-jarige worstverkoper in verzekering gesteld

De 18-jarige worstverkoper Sharis J. is vorige week woensdag door de politie van het ressort Uitvlugt in verzekering gesteld. Hij kreeg eerder op die dag een woordenwisseling met de 25-jarige Evert R.

Onderzoek wees uit dat Evert op een rijwiel over de Franchepanestraat reed, waar hij Sharis die worst verkocht, tegenkwam. Hij stopte het rijwiel en liep de worstverkoper tegemoet. Op een bepaald moment kregen de twee jongemannen een woordenwisseling. De worstverkoper bracht Evert toen een slag toe.

Evert liep weg en kwam terug met een eindhout, waarmee hij Sharis een slag toebracht op zijn hoofd. Sharis die op dat moment een scherp voorwerp in zijn hand had, verwondde zijn tegenstander hiermee.

Ondanks de steekverwondingen haalde Evert een hard voorwerp tevoorschijn uit een rugtas die hij bij zich droeg. De worstverkoper rende toen weg. Evert sprong op zijn fiets om zijn weg te vervolgen en in de Surinamestraat viel hij van zijn fiets.

Omstanders schakelden de politie van Flora in. Per ontboden ambulance werd Evert afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij ter verpleging op de afdeling Intensive Care is opgenomen.(GFC)

Inmiddels had de 18-jarige Sharis zich aangemeld op het politiebureau Flora, waar hij de wetsdienaren heeft voorgehouden Evert steekverwondingen te hebben toegebracht. Sharis werd direct aangehouden en omdat het voorval zich in het ressort Uitvlugt heeft voorgedaan, is de verdachte overgedragen.

Een deel van het scherp voorwerp is terug gevonden en in beslag genomen.

Meer nieuws

STEAMIT fair op Powaka

STEAM-IT, een projectteam van de Suriname America Alumni Associatie, SAAA, zal op vrijdag 22 februari een mini-fair houden op de Sint Wilhelmus School te Powaka…

AZP heeft nu een Ontslagruimte

Vaker is het gebleken dat opgenomen patiënten die door de specialist zijn ontslagen, vele uren later door hun begeleiders worden opgehaald.

Aanpak weg naar Langa-Uku

De weg naar het dorp Langa-Uku zal donderdag worden aangepakt door het ministerie van OWT&C in samenwerking met het districtscommissariaat Marowijne – Zuidwest.

Vuurwapengevaarlijke verdachte aangehouden

De vuurwapengevaarlijke Machecho V. is op zaterdag 16 februari door het Arrestatie Team aangehouden en overgedragen aan de collega’s van de afdeling Kapitale Delicten.

Vereniging benadrukt koersstabiliteit

De vereniging van cambiohouders wenst naar aanleiding van de thans ontstane situatie op het koersenfront te benadrukken dat onze totale economie en iedere burger gebaat…

45 rijbewijzen ingevorderd door MSD

De Motor Surveillancedienst (MSD) heeft in de periode zondag 3 februari tot en met zaterdag 9 februari 370 verkeersdeelnemers bekeurd, waarbij 45 rijbewijzen van hardrijders…

First lady doneert weer

“Het geeft ons meer motivatie om harder te werken voor hetgeen wij gaan doen in Amerika”, zegt Donovan Dongo na een donatie van first lady…

Scroll Up