18-jarige student opgepakt voor mishandeling bewaker

De politie van Ressort Paramaribo heeft de 18-jarige student Ichiro, C. aangehouden en in verzekering gesteld voor zware mishandeling. Dit gebeurde tijdens de oudejaarsviering in de binnenstad.

De 26-jarige beveiliger Vincent H. constateerde dat enkele jongeren met flessen gooiden. Ichiro maakte deel uit van die groep jongeren.

Om erger te voorkomen begaf de bewaker zich naar de groep jongeren en sprak ze aan. Er ontstond op een gegeven moment een schermutseling tussen Ichiro en de beveiliger, waarna Ichiro de beveiliger met een drinkglas op het hoofd sloeg.

Ten gevolge van die slag liep de beveiliger een barstverwonding op het hoofd op. Ichiro liep een snijverwonding op aan zijn hand.

Medewerkers van het beveiligingsbedrijf schoten hun collega te hulp en brachten het tweetal naar de politie van het ressort Centrum. Zij werden vervolgens gebracht naar de Spoedeisende Hulp te Paramaribo.

Vincent is voor observatie in het ziekenhuis opgenomen en is voor verdere behandeling verwezen naar een neuroloog.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Kinderen Parelhuis trots op nieuw vervoer

Parelhuis ontvangt een Noah-bus van Stinafo, zodat zij ‘hun’ kinderen verantwoord en comfortabel naar school en hun andere activiteiten kunnen vervoeren. Delen:

Delen:

Ressortraden Para nu voltallig

De afgelopen week is voorzien in de ontstane vacature van vijf ressortraadsleden (rr-leden) van vier ressortraden (rr) in het district Para. Delen:

Delen:

HVB installeert onderafdeling te Nieuwe Grond

Met de installatie van de onderafdeling De Nieuwe Grond afgelopen zaterdag in haar partijcentrum te Hannaslust, heeft de Hervormings en Vernieuwingsbeweging (HVB) haar structuren in…

Delen:

VHP solidair met inwoners Utrecht

De VHP spreekt haar solidariteit uit met de inwoners van Nederland, in het bijzonder in Utrecht, die zijn opgeschrikt door de aanslag van maandagochtend, waarbij…

Delen:

OWT&C, RO en Defensie pakken wegen Marowijne aan

De ministeries van Openbare Werken Transport en Communicatie (OWT&C), Regionale Ontwikkeling (RO) en Defensie voeren verschillende rehabilitatiewerkzaamheden uit in Marowijne. Delen:

Delen:

Man verkoopt nep goud aan klant

De 33-jarige Gregory W. is door de politie van het ressort Centrum ingesloten voor oplichting van een vrouw. Delen:

Delen:

Meer ondersteuning voor landbouwers opkomst

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij heeft afgelopen week onder leiding van de Chief Technical Advisor/project manager, Erick Zeballos van het project SAMAP en…

Delen:

Man bedreigt buren met de dood

De 27-jarige Orfeo D. is door de politie van Latour aangehouden en opgesloten voor het bedreigen van zijn buren met de dood. Delen:

Delen:

Platform importeurs voor overleg bij HI&T

Gelet op de ontwikkelingen, die een druk uitoefenen op het prijsniveau, heeft het platform van importeurs van levensmiddelen een gesprek gevoerd met minister Stephen Tsang…

Delen:

VHP: terroristische aanslag onaanvaardbaar

Heel vroeg in de ochtend van 15 maart zijn wij opgeschrikt door een terroristische aanslag op twee moskeeën in Nieuw Zeeland, waarbij tenminste 49 moskeegangers…

Delen:

VHP helpt familie Dors

Op 1 maart heeft het noodlot toegeslagen bij de familie Dors te Ingikondre in het district Coronie. Hun woning werd helemaal door brand verwoest. Delen:

Delen:
Scroll Up