17-jarige opgepakt voor diefstal groot geldbedrag uit voertuig carwash

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft na uitgewerkte informatie op maandag 11 februari de 17-jarige J.V. in een hotel te Paramaribo- Noord aangehouden.

Hij werd kort na zijn aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt die belast is met het verder onderzoek.

J.V. die werkzaam is bij een carwash te Paramaribo-Noord, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een grote som geld uit een voertuig. Dat voertuig was naar zijn werkplek gebracht voor een schoonmaakbeurt.

De benadeelde deed op maandag 4 februari aangifte op het politiebureau Geyersvlijt. J.V. heeft bij de politie verklaard dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan diefstal van het geldbedrag uit het voertuig. Met een deel van het gestolen geld schafte hij een voertuig aan. Met het voertuig heeft hij ook een aanrijding veroorzaakt.

Tijdens het politioneel onderzoek constateerden de wetsdienaren de zichtbare schade aan het voertuig van J.V. Het voertuig is in beslag genomen. J.V. verklaarde verder dat hij de buit met anderen heeft verdeeld. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van die personen.

J.V. is in het jeugdcellenhuis opgesloten. Dit cellenhuis is verbonden aan het Opa Doeli Doorgaanscentrum.

Delen:

Meer nieuws

SPWE maakt doorstart

De Stichting Productieve Werkeenheden (SPWE) heeft een doorstart gemaakt met de launch van haar geplande kosteloze softskills trainingen voor dit jaar. Delen:

Delen:

Lijk man aangespoeld te Livorno

De politie van Livorno kreeg woensdagmiddag een melding binnen dat het lijk van een man, vermoedelijk van Hindoestaanse komaf, op een bepaalde locatie in de…

Delen:

Postverzender en verstrekkers ingesloten

Rechercheurs van de Narcoticabrigade hebben de 33-jarige Guirmo J., de 34-jarige Clarence K. en de 27-jarige Mitchel K. opgespoord en aangehouden. Delen:

Delen:

De leerling overtreft de meester

INGEZONDEN- Allereerst wil ik beginnen met de stelling van George Clemenceau, Franse politicus,  n.l. :  “Een verrader is een politicus die zijn partij verlaat om…

Delen:

Drugsvervoerder onderweg naar Frans-Guyana gepakt

Het Arrestatie Team heeft dinsdag in samenwerking met het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) de 27-jarige drugsverdachte Oerifride S. aangehouden met een hoeveelheid drugs en overgedragen…

Delen:

First lady bezoekt Gakaba en Langa Tabiki

Een delegatie bestaande uit onder andere First lady Ingrid Bouterse-Waldring, de minister van Volksgezondheid, Antoine Elias en de directeur van de Stichting Staatsziekenfonds (SZF), Rick…

Delen:

Regering sterk gefocust op export

Het ministerie van Handel Industrie en Toerisme (HI&T) is bezig de standaarden te ontwikkelen met het standaardenbureau om te voldoen aan internationale standaarden die nodig…

Delen:

OHM bezoekt vicepresident Adhin

De vorige week heeft Stichting Organisatie Hindoe Media (OHM) een bezoek gebracht aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin. Delen:

Delen:

Change Managementtraining HRM gestart op Biza

Op het ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) heeft de kick-off plaatsgevonden van de Change Managementtraining voor institutionele versterking van Human Resource Management (HRM) agenten. Delen:

Delen:
Scroll Up