15 maanden cel voor YouTube-ster die dakloze man Oreokoekje gaf met tandpasta

Een Spaanse YouTube-ster is door de rechter veroordeeld tot 15 maanden celstraf, omdat hij een dakloze man een met tandpasta gevulde Oreokoekje gaf om te eten, waarna de man overgaf.

De meer dan 1,2 miljoen volgers van de YouTube-ster hadden enorme kritiek op deze post en rapporteerden hem.

De rechter in Barcelona oordeelde ook dat het YouTube-kanaal van Kanguhua Ren en andere social media kanalen van de ster voor 5 jaar uit de lucht moeten.

Ren moet verder een schadevergoeding van US$ 22,300 uitbetalen aan de dakloze man.

Waarschijnlijk zal Ren niet in de gevangenis belanden, omdat het de eerste keer is dat hij in aanraking komt met justitie. Ook wordt zijn handeling getypeerd als niet-gewelddadig. De rechtbank in Spanje zal hoogstwaarschijnlijk het vonnis nietig verklaren.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up