15 maanden cel voor YouTube-ster die dakloze man Oreokoekje gaf met tandpasta

Een Spaanse YouTube-ster is door de rechter veroordeeld tot 15 maanden celstraf, omdat hij een dakloze man een met tandpasta gevulde Oreokoekje gaf om te eten, waarna de man overgaf.

De meer dan 1,2 miljoen volgers van de YouTube-ster hadden enorme kritiek op deze post en rapporteerden hem.

De rechter in Barcelona oordeelde ook dat het YouTube-kanaal van Kanguhua Ren en andere social media kanalen van de ster voor 5 jaar uit de lucht moeten.

Ren moet verder een schadevergoeding van US$ 22,300 uitbetalen aan de dakloze man.

Waarschijnlijk zal Ren niet in de gevangenis belanden, omdat het de eerste keer is dat hij in aanraking komt met justitie. Ook wordt zijn handeling getypeerd als niet-gewelddadig. De rechtbank in Spanje zal hoogstwaarschijnlijk het vonnis nietig verklaren.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

Delen:

Meer bizar nieuws

Arts vindt bloedzuiger in keel vrouw

Een arts heeft een bloedzuigende regenworm ontdekt in de luchtpijp van een vrouw nadat ze iets voelde bewegen in haar keel en daarna bloed hoestte….

Delen:

Man eet gekko en sterft 10 dagen later

David Dowell (34) werd uitgedaagd om een gekko te eten op een feestje in Brisbane, Australië, maar stierf 10 dagen later aan een salmonella infectie….

Delen:

‘Levende mummie’ gevonden

Dankzij enkele herdershonden in Rusland kon een man worden gered die lijkt op een levende mummie. Zie ook een ander interessant bericht door op de…

Delen:
Scroll Up