143 verkeersovertreders bekeurd binnen een week

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft 143 verkeersdeelnemers bekeurd in de week van 28 oktober tot en met 3 november.

Het gaat om personen van wie het voertuig niet gekeurd of herkeurd was, in totaal 27. De overige personen zijn bekeurd voor het rijden met een niet verzekerd voertuig (4), negeren van het verbod om links of rechts af te slaan (16), rijden zonder veiligheidsgordel om (18) en stoppen op zodanige wijze (23) dat het overig verkeer werd gehinderd.

Zeven personen zijn gepakt die deelnamen aan het verkeer zonder een rijbewijs. Er zijn ook 20 rijbewijzen ingevorderd.(GFC)

Meer nieuws

Training ‘Trauma herkenning’

Traumatisering bij kwetsbare mensen (kinderen, jongeren, mensen met een verstandelijke beperking) komt helaas vaak voor. De gevolgen zijn vaak blijvend, ze zijn ernstig en ze…

Kind in autostoel vliegt uit auto

Een geschokte automobilist in de Amerikaanse stad Mankato (Minnesota) zag hoe een kindje in een autostoeltje uit een auto werd geslingerd.

Gebedsdag voor Coronie

Op zaterdag 12 januari is er een gebedsdag georganiseerd door de verschillende christelijke kerken in samenwerking met het commissariaat in de multifunctionele te Coronie.

Man opgesloten voor mishandeling collega

De 41-jarige Dilawar H. werd op woensdag 9 januari door de politie van het ressort Lelydorp opgespoord, aangehouden en in verzekering gesteld voor mishandeling van…

Voorlichting SEH werpt vruchten af

De Spoedeisende Hulp (SEH) die bestemd is voor de opvang van acute aandoeningen of verwondingen, heeft het afgelopen jaar minder aanmeldingen geregistreerd dan het vorig…

Scroll Up