13-jarige tiener zwanger van haar vriendje van 10 jaar

GFC NIEUWS- Een 13-jarig meisje uit Rusland dat zwanger werd van haar vriendje (10) wil haar baby houden en wordt gesteund door haar familie.

Maar de Russische sociale dienst is het daar niet mee eens, omdat de moeder van de zwangere tiener terminale kanker heeft.

Daardoor wordt gevreesd dat er niemand is die voor haar dochter en twee zoons (5 en 3) zal kunnen zorgen.

Het meisje en de jongen gaan naar verschillende scholen in de Siberische stad Krasnoyarsk, maar ze zouden elkaar al een tijdje kennen.

Het meisje, dat zeven weken zwanger is, wordt door de lokale media omschreven als een ‘moeilijke’ tiener die slechte schoolresultaten haalt.

Sommige verslagen suggereren zelfs dat de 10-jarige jongen niet de echte vader is, omdat ze in die periode ook met andere personen naar bed ging.

Een lokale kinderarts liet weten dat er zeker een onderzoek zal komen om het vaderschap vast te stellen.

Bekijk ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek
Delen:

Meer bizar nieuws

Gevangenis laat crimineel per ongeluk vrij

GFC NIEUWS- Een veroordeelde crimineel in een Belgische gevangenis werd voor kerst het afgelopen jaar per ongeluk vrijgelaten. Bekijk ook een ander interessant bericht door…

Delen:

Man bijt stuk van neus vriendin af

GFC NIEUWS- In Toronto, Canada, heeft een 30-jarige man een groot stuk van de neus van zijn 24-jarige partner afgebeten. Bekijk ook een ander interessant…

Delen:
Scroll Up