12-jarige jongen in dashboard smokkelaar

Een 12-jarige jongen werd vandaag door de Spaanse politie in het dashboard van een auto ontdekt. Dat meldt de Telegraaf. De mensensmokkelaar probeerde de jongen op Europees terrein te krijgen.

De Marokkaanse smokkelaar (65) werd staande gehouden tijdens een controle op de grens tussen Marokko en de Spaanse enclave Melilla (Noord-Afrika). Een machine detecteerde een hartslag, maar agenten zagen niemand. Toen bleek, na een korte zoektocht, dat er een jongen in het dashboard zat.

De jongen uit Guinee leek ademhalingsproblemen te hebben. Hij zat in een piepkleine ruimte, waar bestuurders normaal gesproken spulletjes opbergen. De jongen had geen gevoel meer in armen en benen, omdat hij al zo lang in een benarde positie zat.(Telegraaf)

Foto: Spaanse politie

Meer bizar nieuws

Moeder noemt baby Abcde

Mama Annalise D meldde op het forum Netmums dat het dochtertje van een vriendin een wel heel unieke naam heeft. Het meisje heet ‘Abcde’, een…

16-jarig meisje overleden door tampon

De 16-jarige Katia uit België is overleden aan een zeldzame infectie. Experts kwamen er maar niet uit, maar nu blijkt dat het gebruik van een…

Scroll Up