100 tapioca-parels in maag van 14-jarig meisje ontdekt

Een 14-jarig meisje uit de Chinese staat Zhejiang moest eind mei met spoed worden opgenomen in het ziekenhuis, nadat ze ruim een week last had van constipatie.

De artsen vonden 100 tapioca-parels in haar maag. Het meisje beweert dat ze enkele uren voor opname in het ziekenhuis slechts een glas bubble tea had gedronken.

Tapioca-parels worden gemaakt van het zetmeel dat wordt gewonnen uit de cassave wortelknol. Ze zijn er in verschillende maten en kleuren. De kleinere pareltjes worden vaker gebruikt in desserts, de grotere vaker in drankjes zoals bubble tea, een populaire Chinese melkdrank.

Behalve dat het meisje voor enkele dagen niet kon afgaan, had ze verder ook last van maagpijn en geen eetlust.

Uit een CT-scan bleek dat de tapioca-parels niet waren verteerd. De artsen menen echter dat het meisje waarschijnlijk verslaafd is aan bubble tea, maar dat niet wil prijsgeven. Een glas bubble-tea kan niet zoveel schade veroorzaken.

Het meisje kreeg onder meer een laxeermiddel om af te kunnen gaan.

Delen:

Meer bizar nieuws

Ontevreden klant kapper neemt wraak

Een Chinese man was extreem ontevreden over de wijze waarop een kapper zijn haren had geknipt.  Het resultaat was volgens hem helemaal niet goed. Er…

Delen:

Turnster breekt beide benen op afscheidswedstrijd

Redactie GFC Nieuws — De Amerikaanse turnster Samantha Cerio brak vrijdagavond bij een vloeroefening tijdens regionale kampioenschappen in Baton Rouge beide benen. Het betekende het…

Delen:

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:
Scroll Up