Vrouw moest hamster door toilet spoelen van luchtvaartmaatschappij

De Amerikaanse studente Belen Aldecosea wilde haar hamster meenemen in het vliegtuig, als emotionele steun. Maar dat bleek niet te mogen, en dus voelde ze zich gedwongen om het ondenkbare te doen.

Belen had van tevoren wel twee keer gebeld met Spirit Airlines om te vragen of hamster Pebbles het toestel in mocht. Geen probleem, kreeg ze beide keren te horen. Maar toen ze zich meldde bij de incheckbalie, werd haar kleine huisdiertje geweigerd.

De studente besloot een latere vlucht te nemen om een oplossing te verzinnen. Maar al haar vrienden woonden uren verderop en ze was niet oud genoeg om een auto te huren. Tegen de Miami Herald zegt ze dat een medewerker van Spirit suggereerde het dier door het toilet te spoelen. Omdat ze om medische redenen haar vlucht moest halen en verder geen mogelijkheid zag, voelde ze zich gedwongen om dat te doen.

Meer bizar nieuws

Vrouw met gigantisch achterwerk

Een jonge vrouw uit Ivoorkust heeft een enorm achterwerk. De vrouw zegt geen medische ingreep te hebben gedaan. Eudoxie Yao weegt ruim 94 kilo. De…

Designervagina’s nieuwste cosmetische hype

Nieuwe cijfers die op zaterdag op het internationale congres Annual World Congress of the International Master Course on Aging Science werden bekendgemaakt, hebben aangetoond dat…

Scroll Up