Vrouw: “ik ben Moeder Maria en ga kindje Jezus halen in de crèche”

In de Amerikaanse staat Tennessee heeft de politie na een wilde achtervolging een vrouw uit het verkeer geplukt. De 52-jarige Connie Lynn Allen beweerde dat zij Moeder Maria was en bovendien op weg was om kindje Jezus af te halen in de crèche.

Een anoniem politievoertuig flitste het voertuig dat met een snelheid van meer dan 190 kilometer per uur over de weg raasde. De anonieme politieauto zette de achtervolging in met zwaailichten en loeiende sirenes. Andere politiewagens zetten mee de jacht in op de hardrijdster.

Ruim 24 kilometer verderop kon de vrouw eindelijk klemgereden worden. De agenten moesten hun vuurwapen trekken om Allen uit haar auto te krijgen. Haar uitleg was zo mogelijk nog spectaculairder dan haar dolle rit.

Foto: Hardin County Detention Center Connie Lynn Allen (52), alias Moeder Maria.

Meer bizar nieuws

Vrouw met gigantisch achterwerk

Een jonge vrouw uit Ivoorkust heeft een enorm achterwerk. De vrouw zegt geen medische ingreep te hebben gedaan. Eudoxie Yao weegt ruim 94 kilo. De…

Designervagina’s nieuwste cosmetische hype

Nieuwe cijfers die op zaterdag op het internationale congres Annual World Congress of the International Master Course on Aging Science werden bekendgemaakt, hebben aangetoond dat…

Scroll Up