Vrouw: “ik ben Moeder Maria en ga kindje Jezus halen in de crèche”

In de Amerikaanse staat Tennessee heeft de politie na een wilde achtervolging een vrouw uit het verkeer geplukt. De 52-jarige Connie Lynn Allen beweerde dat zij Moeder Maria was en bovendien op weg was om kindje Jezus af te halen in de crèche.

Een anoniem politievoertuig flitste het voertuig dat met een snelheid van meer dan 190 kilometer per uur over de weg raasde. De anonieme politieauto zette de achtervolging in met zwaailichten en loeiende sirenes. Andere politiewagens zetten mee de jacht in op de hardrijdster.

Ruim 24 kilometer verderop kon de vrouw eindelijk klemgereden worden. De agenten moesten hun vuurwapen trekken om Allen uit haar auto te krijgen. Haar uitleg was zo mogelijk nog spectaculairder dan haar dolle rit.

Foto: Hardin County Detention Center Connie Lynn Allen (52), alias Moeder Maria.

Meer bizar nieuws

Zestig Lula’s in parlement Brazilië

Ruim zestig Braziliaanse parlementsleden laten ‘Lula’ toevoegen aan hun naam uit protest tegen de gevangenisstraf van Lula da Silva. De oud-president is veroordeeld voor corruptie…

Ouders vinden na 24 jaar dochtertje terug

Op driejarige leeftijd verdween Qifeng in de Chinese stad Chengdu, terwijl haar ouders fruit verkochten. 24 jaar lang leek ze van de aardbodem verdwenen. Onlangs…

Scroll Up