Vriendin moet naakt over straat lopen met bordje ‘hoer’

Een Nederlandse man heeft zijn vriendin gedwongen om vrijwel naakt over straat te lopen met een bordje waarop de tekst ‘hoer’ stond. Tegen de 32-jarige man uit Arnhem is een celstraf van anderhalf jaar geëist voor mishandeling.

De man vermoedde dat zijn vriendin vreemd ging met de buurman. Zij beloofde alles te zullen doen om te voorkomen dat hij haar verliet. De man kwam toen op het idee om haar naakt door de stad met ruim 55.000 inwoners te laten lopen.

Een buurvrouw zag de vrouw met het bordje met ‘hoer’ erop lopen en schakelde de politie in. Het slachtoffer droeg alleen een string en probeerde haar borsten te bedekken. Ook had ze over haar hele lichaam blauwe plekken.

Meer bizar nieuws

Zestig Lula’s in parlement Brazilië

Ruim zestig Braziliaanse parlementsleden laten ‘Lula’ toevoegen aan hun naam uit protest tegen de gevangenisstraf van Lula da Silva. De oud-president is veroordeeld voor corruptie…

Ouders vinden na 24 jaar dochtertje terug

Op driejarige leeftijd verdween Qifeng in de Chinese stad Chengdu, terwijl haar ouders fruit verkochten. 24 jaar lang leek ze van de aardbodem verdwenen. Onlangs…

Scroll Up