Vliegtuig maakt voorzorgslanding in India na ruzie om overspel

Een vliegtuig van Qatar Airways heeft in de Indiase stad Madras een voorzorgslanding moeten maken wegens een flinke ruzie tussen een echtpaar. Tijdens een vlucht van Doha naar Bali lukte het een vrouw de mobiele telefoon van haar slapende echtgenoot te ontgrendelen. Ze ontdekte daarna dat haar man haar had bedrogen, schrijft NU.nl.

Medewerkers van de vliegmaatschappij lieten aan de krant Hindustan Times weten dat de Iraanse vrouw daarna op haar man begon in te slaan. Cabinepersoneel probeerde tussenbeide te komen, maar werd geschoffeerd door de vrouw. Volgens een veiligheidsmedewerker was ze dronken.

De piloot van het toestel besloot daarom uit te wijken naar Madras, de hoofdstad van de Indiase deelstaat Tamil Nadu. Daar werden de Iraanse vrouw en man met hun kind uit het vliegtuig gezet. Het toestel vloog vervolgens verder naar Bali.

Meer bizar nieuws

Vrouw met gigantisch achterwerk

Een jonge vrouw uit Ivoorkust heeft een enorm achterwerk. De vrouw zegt geen medische ingreep te hebben gedaan. Eudoxie Yao weegt ruim 94 kilo. De…

Designervagina’s nieuwste cosmetische hype

Nieuwe cijfers die op zaterdag op het internationale congres Annual World Congress of the International Master Course on Aging Science werden bekendgemaakt, hebben aangetoond dat…

Scroll Up