Verdachte schietincident aangehouden

Angelo H. (25) is vorige week dinsdag door het Regio Bijstands Team Paramaribo (RBTP) aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij een schietincident te Tourtonne IV, meldt de politie vandaag.

De politie van Geyersvlijt werd door een arts van de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo ingeschakeld voor een slachtoffer dat zich met een schotverwonding bij de instelling had aangemeld.

Bij aankomst van de politie op de afdeling SEH werd het slachtoffer met een in- en uitschotwond aan zijn been aangetroffen. Hij had per eigen gelegenheid de ziekenhuisinstelling aangedaan. Het motief van het schietincident is nog niet bekend.

Na een ingesteld onderzoek en uitgewerkte informatie kwam Angelo in beeld. Deze is op 7 november opgespoord, aangehouden en overgedragen aan de politie van Geyersvlijt.

Bij de voorgeleiding heeft hij verklaard dat zijn wapen per ongeluk is afgegaan. Uit vrees voor de politie heeft hij het wapen weggegooid.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Angelo opgenomen in de sterkte van het cellenhuis.(GFC)

Meer nieuws

Man aangehouden voor oplichting seniorenburgers

Surveillerende politieambtenaren hebben dinsdag de 45-jarige Widjai N. aangehouden die zich de afgelopen maanden schuldig heeft gemaakt aan oplichting en verduistering. Zijn slachtoffers zijn seniorenburgers…

Para buigt zich over problemen Inheemse dorpen

Overheidsfunctionarissen en volksvertegenwoordigers hebben onder leiding van districtscommissaris (dc) Armand Jurel werkbezoeken gebracht aan ver gelegen Inheemse dorpen in Para. Bij deze bezoeken is van…

Planeet aarde raakt leven en water kwijt

De aarde raakt in rap tempo planten, dieren en schoon water kwijt, zegt de Verenigde Naties in vier nieuwe wetenschappelijke rapporten over biodiversiteit. Het gaat…

52 vreemdelingen gedeporteerd in februari

De afdeling Vreemdelingen Dienst van het Korps Politie Suriname heeft in februari 52 vreemdelingen het land uitgezet. Deze illegalen zijn van verschillende nationaliteiten. Het gaat…

Verkrachte tiener sterft tijdens bevalling

Een 14-jarig meisje stierf in Paraguay vanwege complicaties bij de bevalling. Familieleden zeggen echter dat haar dood te wijten is aan medische fouten, schrijft UltimaHora….

Autobestuurder laat leven achter stuur

De 59-jarige Ivan Kemble heeft donderdag het leven gelaten in zijn voertuig. Volgens het onderzoek reed de bestuurder over de Nidhastraat en ging richting Leysweg….

Scroll Up