Veehouder met de dood bedreigd na post foto koe met haar zeldzame drieling

Jonathan en Dulcie Crickmore uit het Britse Suffolk waren dolblij met de drie kalfjes van hun koe Roberta. Meteen na de geboorte van de drieling plaatsten ze dan ook vrolijk een foto online, maar daar kregen ze al snel spijt van.

Jonathan en Dulcie runnen een ecologisch melkveebedrijf in het Britse Suffolk en hebben honderden tevreden klanten. Toch werden ze na de foto van Roberta met haar drie kalfjes in het vizier genomen door een volgens hen ‘veganistische actiegroep’. Het ging zelfs zo ver dat het hele gezin doodsbedreigingen ontving en zelfs de klanten van de boerderij uitgescholden en bedreigd werden.

Het begon met een storm aan vragen over het welzijn van de koe, maar al snel kregen alle gezinsleden ook doodsbedreigingen te verwerken waarna Jonathan zich genoodzaakt zag ook de politie te verwittigen.

Foto: Instagram

Meer bizar nieuws

Vrouw met gigantisch achterwerk

Een jonge vrouw uit Ivoorkust heeft een enorm achterwerk. De vrouw zegt geen medische ingreep te hebben gedaan. Eudoxie Yao weegt ruim 94 kilo. De…

Designervagina’s nieuwste cosmetische hype

Nieuwe cijfers die op zaterdag op het internationale congres Annual World Congress of the International Master Course on Aging Science werden bekendgemaakt, hebben aangetoond dat…

Scroll Up