Tweeling kwam er na 32 jaar achter dat ze geen familie zijn

Miranda en Marleen Blenkers, die in de jaren tachtig als tweeling geadopteerd werden uit Sri Lanka, blijken na 32 jaar geen familie te zijn. Hun adoptiepapieren zijn vervalst, net als die van duizenden andere kinderen.

Vervalste papieren, verkeerde geboortegegevens en verzwegen informatie over hun biologische familie. Met de adoptie van veel kinderen die in de jaren tachtig vanuit Sri Lanka naar Nederland kwamen, blijkt van alles mis.

Miranda en Marleen kwamen er door een DNA-test achter dat er maar 0,0006 procent kans is dat ze familie zijn. De DNA-test kwam voort uit onrust bij de zusjes. Vooral Marleen zag van jongs af aan de verschillen tussen beiden.

Meer bizar nieuws

Zestig Lula’s in parlement Brazilië

Ruim zestig Braziliaanse parlementsleden laten ‘Lula’ toevoegen aan hun naam uit protest tegen de gevangenisstraf van Lula da Silva. De oud-president is veroordeeld voor corruptie…

Ouders vinden na 24 jaar dochtertje terug

Op driejarige leeftijd verdween Qifeng in de Chinese stad Chengdu, terwijl haar ouders fruit verkochten. 24 jaar lang leek ze van de aardbodem verdwenen. Onlangs…

Scroll Up