Tweede Autoloze dag op 23 september

De tweede Autoloze dag wordt op zaterdag 23 september gehouden aan de Latourweg. Dit jaar bestaat de organisatie uit de Stichting buurthuis Latour, de padvinders van de Pater Anton Donicie groep en de UNDP(Small Grants Programme en Global Environmental Facility).

Op 18 oktober 2014 werd de eerste Autoloze dag in Suriname gehouden. Toen werden delen van de binnenstad afgesloten voor autoverkeer.

De Autoloze dag is een initiatief van de Boy Scouts Suriname, met ondersteuning van het GEF Small Grants Programma en het Suriname Business Development Center.

Het stimuleren van een gezonde levensstijl door vaker te fietsen en te lopen, is een van de belangrijke thema’s op deze dag. Een bijkomend thema is bewustwording creëren over klimaatsverandering en het milieu.(GFC)

Meer nieuws

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven….

EBS komt zelfopwekkers energie tegemoet

Vanwege de grote vraag van zelfopwekkers om aangesloten te worden op het landelijk elektriciteitsnet heeft de Energiebedrijven Suriname (EBS), het initiatief genomen om vooruitlopend en…

Aangeboden |  Yoga nader bekeken

Vandaag de dag blijft de wetenschap van yoga, die meer dan vijfduizend jaar geleden systematisch in India is ontstaan en geëvolueerd, in wezen de acceptatie…

Scroll Up