Twee aangehouden voor diefstal 73 accu’s

Een onderzoek van Recherche Midden naar gestolen accu’s leidde de politie deze week naar de 25-jarige Steven S. die vermoedelijk met anderen de accu’s heeft gestolen. Dinsdag werd Steven opgespoord en aangehouden. De accu’s zijn in verschillende buurten in regio Midden gestolen uit voertuigen.

De 57-jarige heler Paul P. is ook door de recherche in deze zaak aangehouden. Bij deze verdachte zijn er 73 accu’s, waarvan 30 grote accu’s van 50 ampère en 43 van 40 ampère, aangetroffen en in beslag genomen.

De politie verwacht meerdere aanhoudingen en roept benadeelden op zich met medeneming van de nodige bescheiden te melden bij de recherche van regio Midden voor het bezichtigen van de accu’s.

De recherche van regio Midden is gevestigd in het gebouw van de politie De Nieuwe Grond en is te bereiken op het telefoonnummer 582050.(GFC)

Meer nieuws

1000 mondstukken voor KPS

De Stichting voor Verantwoord Alcoholgebruik Suriname (STIVASUR) heeft in het kader van veilig verkeer 1000 mondstukken aan het ministerie van Justitie en Politie geschonken. De…

Luchtverkeersleiders in beraad

De luchtverkeersleiders verenigd in de Suriname Air Traffic Controllers Association (SATCA) hebben in een spoed algemen leden vergadering besloten om per direct in actie te…

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven….

EBS komt zelfopwekkers energie tegemoet

Vanwege de grote vraag van zelfopwekkers om aangesloten te worden op het landelijk elektriciteitsnet heeft de Energiebedrijven Suriname (EBS), het initiatief genomen om vooruitlopend en…

Scroll Up