Trainingsworkshops ‘hoe pak ik het seksueel gedrag van mijn kind aan’

Leven we in een maatschappij waarin waarden en normen steeds meer vervagen? Wat zijn grenzen? Verschillen onze jongeren nu veel van jongeren van vroeger?

Hoe wordt er naar grenzen gezocht? Hoe manifesteren jongeren zich binnen de evoluties in de wereld van digitale media? Hoe gaan we hiermee om?

Verschillen jongeren van volwassenen in het omgaan met seksualiteit? Wanneer is experimenteren leuk en wanneer is het “te ver”?

Op welke leeftijd mag mijn dochter/zoon een liefdesrelatie beginnen?

Bestaat er zoiets als de beste leeftijd om te starten met seks (voor de eerste keer)?

Psychische en emotionele gevolgen bij het ‘te vroeg starten’ met seks

Internet, een wereld zonder grenzen? Hoe kan ik mijn kind(jongeren) beschermen?

De moeilijke lijn tussen gewoon, ongewoon en gestoord gedrag. Wanneer is seksueel gedrag oké en wanneer grensoverschrijdend?

Hoe ga ik om met het seksueel grensoverschrijdend gedrag bij (mijn kind)(jongeren)?

Dit alles krijg je in de Workshop ‘Omgaan met het seksueel gedrag van jongeren’. De trainingsworkshop wordt georganiseerd door Stg. Woman.

Het is een trainingssessie bestaande uit presentaties en praktische workshops die elk een andere invalshoek belichten. Deelnemers krijgen tevens de gelegenheid om vragen te stellen en/of hun mening te delen.

Op deze dagen wordt een kader aangereikt met handvatten hoe om te gaan met dit gedrag bij uw kind(eren)(jongeren). Er wordt ook een maatschappijkritische reflectie aangeboden rond deze problematiek.

De workshop is bestemd voor ouders, verzorgers, maatschappelijk werkers, leerkrachten, eigenaars van kindertehuizen en overige geïnteresseerden.

Datum trainingsworkshop

Vrijdag 3 november 2017
Tijd: 09.00 – 15.00 uur

Zaterdag 4 november 2017
Tijd 09:00 – 15.00 uur
Locatie: Conference Room Lalla Rookh Complex

Deelnameprijs

De prijs voor deelname aan de trainingsworkshop bedraagt SRD 125, inclusief ontbijt en lunch. Aan het eind van de dag ontvangt u een deelnamecertificaat.

Registratie en Inschrijven

Registratie en betalen kan vanaf nu via de Facebookpage: Woman Magazine of telefonisch: 7212101 of via e-mail: womanmagazine76@gmail.com.

(GFC)

Meer nieuws

Man aangehouden voor oplichting seniorenburgers

Surveillerende politieambtenaren hebben dinsdag de 45-jarige Widjai N. aangehouden die zich de afgelopen maanden schuldig heeft gemaakt aan oplichting en verduistering. Zijn slachtoffers zijn seniorenburgers…

Para buigt zich over problemen Inheemse dorpen

Overheidsfunctionarissen en volksvertegenwoordigers hebben onder leiding van districtscommissaris (dc) Armand Jurel werkbezoeken gebracht aan ver gelegen Inheemse dorpen in Para. Bij deze bezoeken is van…

Planeet aarde raakt leven en water kwijt

De aarde raakt in rap tempo planten, dieren en schoon water kwijt, zegt de Verenigde Naties in vier nieuwe wetenschappelijke rapporten over biodiversiteit. Het gaat…

52 vreemdelingen gedeporteerd in februari

De afdeling Vreemdelingen Dienst van het Korps Politie Suriname heeft in februari 52 vreemdelingen het land uitgezet. Deze illegalen zijn van verschillende nationaliteiten. Het gaat…

Verkrachte tiener sterft tijdens bevalling

Een 14-jarig meisje stierf in Paraguay vanwege complicaties bij de bevalling. Familieleden zeggen echter dat haar dood te wijten is aan medische fouten, schrijft UltimaHora….

Autobestuurder laat leven achter stuur

De 59-jarige Ivan Kemble heeft donderdag het leven gelaten in zijn voertuig. Volgens het onderzoek reed de bestuurder over de Nidhastraat en ging richting Leysweg….

Scroll Up