Texaans koppel belt politie met alarmerende mededeling: “Ons huis is gestolen”

Een Texaans koppel kreeg de schrik van hun leven toen ze afgelopen weekend vanuit Houston afzakten naar het dorpje Madisonville, waar ze sinds vorig jaar een tweede huis hebben. Tot hun grote verbazing bleek de houten woning spoorloos verdwenen te zijn. Alleen de pijpen en aansluitingen staken nog uit de grond.

Het houten huisje, met een slaapkamer en een badkamer was dus niet permanent bewoond, maar in gebruik als vakantiehuisje.

Inmiddels heeft de politie kunnen achterhalen dat het koppel waarschijnlijk het slachtoffer is geworden van de financiële problemen van de vorige eigenaar van het huisje. De speurders vermoeden na enig onderzoek namelijk dat het huisje in beslag genomen is door schuldeisers van de vorige eigenaar en dus niet werd gestolen.
Foto: rv. Het verdwenen huis toen het er nog stond.

Meer bizar nieuws

Vrouw met gigantisch achterwerk

Een jonge vrouw uit Ivoorkust heeft een enorm achterwerk. De vrouw zegt geen medische ingreep te hebben gedaan. Eudoxie Yao weegt ruim 94 kilo. De…

Designervagina’s nieuwste cosmetische hype

Nieuwe cijfers die op zaterdag op het internationale congres Annual World Congress of the International Master Course on Aging Science werden bekendgemaakt, hebben aangetoond dat…

Scroll Up