Suriname heeft betalingsachterstand bij VN, is stemrecht voorlopig kwijt

Suriname mag voorlopig niet stemmen binnen de Verenigde Naties (VN) vanwege achterstallige betalingen. Dit werd vandaag bekend gemaakt tijdens een persconferentie van de organisatie.

Behalve Suriname verloor ook Equatoriaal-Guinee, Venezuela, de Centraal Afrikaanse Republiek, Dominica, Grenada, Libië en Jemen hun stemrecht.

Comoren, Guinee-Bissau, Sao Tome en Principe en Somalië kregen dispensatie, daar zij hebben kunnen aantonen dat buiten hun schuld om er niet is betaald.

Meer nieuws

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven….

EBS komt zelfopwekkers energie tegemoet

Vanwege de grote vraag van zelfopwekkers om aangesloten te worden op het landelijk elektriciteitsnet heeft de Energiebedrijven Suriname (EBS), het initiatief genomen om vooruitlopend en…

Aangeboden |  Yoga nader bekeken

Vandaag de dag blijft de wetenschap van yoga, die meer dan vijfduizend jaar geleden systematisch in India is ontstaan en geëvolueerd, in wezen de acceptatie…

Scroll Up