STREI! informeert samenleving

Recentelijk zijn de stukken ingediend ter oprichting van de beweging STREI!, die uit zal groeien tot een politieke partij. “We waren blij dat te kunnen doen, na al het nadenken, het harde werk en het bij elkaar komen om besluiten te nemen”. Om de gemeenschap deelgenoot te maken van de inhoud van de ideologie en achtergrondgedachten van STREI! wordt er een communicatiedag georganiseerd.

Behalve een presentatie over STREI staan er ook toespraken van de oprichters op het programma. Ook is er gelegenheid tot registratie.

Op deze dag zal ook de launch van de website www.strei.org plaatsvinden. Hierop zullen alle relevante stukken zoals de statuten, huishoudelijk regelement, integriteitscode, ideologisch manifest en het inschrijfformulier ter inzage worden geplaatst.(GFC)

Meer nieuws

Eerste Christelijke Ondernemersmiddag

Op zaterdag 28 april wordt de eerste Christelijke Ondernemersmiddag gehouden door TABTO Group, dè onderscheidende partner voor duurzame ontwikkeling en ‘next level’ professionalisering van bedrijven….

EBS komt zelfopwekkers energie tegemoet

Vanwege de grote vraag van zelfopwekkers om aangesloten te worden op het landelijk elektriciteitsnet heeft de Energiebedrijven Suriname (EBS), het initiatief genomen om vooruitlopend en…

Aangeboden |  Yoga nader bekeken

Vandaag de dag blijft de wetenschap van yoga, die meer dan vijfduizend jaar geleden systematisch in India is ontstaan en geëvolueerd, in wezen de acceptatie…

Scroll Up