Raheelle Bhaggan debuteert met Love Affair

De creatieve schrijver van de bekende soapserie “De Jordans” (2012), debuteert op dinsdag 13 februari 2018 met zijn gedichtenbundel; Love Affair. Dit gaat gepaard met een presentatie van het boek op 16 februari.

Love Affair is een gedichtenbundel met 70 poëzie stukken en 2 korte verhalen. Bhaggan is vanaf 2014 als lid van het poëzie collectief, KoKoLampu, zich steeds meer gaan richten op het schrijven van gedichten en heeft in de rol van Spoken Word artiest meerdere keren zijn werk gepresenteerd aan een publiek.

In 2016 begon hij te werken aan het verzamelen van zijn werk, wat uiteindelijk het lichaam werd van Love Affair. De titel van het boek relateert de schrijver aan zijn affaire die op 12-jarige leeftijd begon en nog aan het ontwikkelen is.

Het is zijn eerste en ware liefde. Niemand komt tussen hem en schrijven. Het boek is daarom ook opgesteld op een stroom die alle emoties raakt en bespeelt. Het begint met de kennismaking en eindigt met het herdefiniëren van zijn eigen personage – en de strijd om te blijven schrijven over zijn ervaringen in de werelden van zijn gecreëerde personages.

“Ik schrijf niet als mezelf en weinig over mezelf”, schrijven over en als personages vind de creative schrijver, een grotere uitdaging.

Hoewel Raheelle meer bekend staat voor zijn Spoken Word optredens, noemt hij zich eerder een creatieve schrijver, omdat het hem een breder veld geeft om op te spelen. Zo heeft hij zich al bewezen als scriptschrijver en heeft samen met muzikanten gewerkt aan het schrijven van 2 liedjes.

Met Love Affair heeft de schrijver een ander mijlpaal bereikt. “Hard werk beloond, en het gevoel dat ik er aan overhoud is meer dan een miljoen waard”, verklaard de jonge schrijver. Love Affair is vanaf 13 februari 2018 internationaal te verkrijgen via Amazon en Kindle.

In Suriname zorgt de schrijver nog voor de distributie via de website www.3xtremecreation.com/loveaffair Love Affair in many voices

Op 16 februari zal de schrijver Love Affair in Tori Oso presenteren. Raheelle heeft voor deze avond gekozen om zijn werk te laten presenteren in verschillende stemmen. Deze zijn; Koloku, Pendragon, CFlo, Daquota (nl), Lain Asenko en DIONYSO.

“Ik heb dit concept gehanteerd omdat ik schrijf als verschillende personages, waarom zou ik dan alleen de verhalen mogen vertellen? Raheelle zal op deze avond ook geïnterviewd worden door Zulile Blinker tussen de optredens heen en natuurlijk mag het publiek de schrijver ook vragen stellen.(GFC)

Meer nieuws

Aangeboden |  Yoga nader bekeken

Vandaag de dag blijft de wetenschap van yoga, die meer dan vijfduizend jaar geleden systematisch in India is ontstaan en geëvolueerd, in wezen de acceptatie…

Bestrijding gevaar lege pesticide flessen

Suriname is de eerste in de regio die de gevaren die voortvloeien uit gebruikte pesticide flessen aanpakt. De afdeling Bestrijdingsmiddelen van het Onderdirectoraat Landbouwkundig Onderzoek,…

Schade aan buizen Mangolaan SRD 200.000

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) is momenteel bezig met werkzaamheden aan de Mangolaan, waarbij ook rioleringsbuizen worden aangelegd. Een aantal kunststofbuizen…

Scroll Up