Premieverhoging Self Reliance, Assuria en Parsasco met 115%

Drie particuliere verzekeringsmaatschappijen, met name: Self Reliance, Assuria en Parsasco zullen hun premietarieven met 115% verhogen. Deze verhoging gaat in per 1 juni, werd in een schrijven van de Surinaamse Vereniging van Assurantie Maatschappijen (Survam) meegedeeld aan vicepresident (vp) Ashwin Adhin.

De vp heeft niet gereageerd op eerdere brieven van de verzekeringsmaatschappijen waarin werd gevraagd voor een premie-aanpassing.

Vorige week maakten 9 zorginstellingen, waaronder het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, het Mungra Medisch Centrum, Diakonessenhuis, St Vincentius Ziekenhuis, ’s Lands Hospitaal, MRI Centrum, Radiologiekliniek Halfhide & Hofwijk, Bisesa en Medilab bekend dat zij tot nader order geen radiologische diensten meer verlenen aan verzekerden van Self Reliance, Assuria en Parsasco.

Deze maatregel was volgens de instellingen nodig, omdat desbetreffende verzekeringsmaatschappijen de betaling nog uitkeren op basis van tarieven van 2012.(GFC)

Delen:

Meer nieuws

Politie pakt overlastbezorgende sekswerkers aan

De politie van regio Paramaribo heeft zaterdagnacht opgetreden tegen commerciële sekswerkers die de openbare orde en rust verstoorden in de Eugene Gessel- (Hoogestraat) en de…

Delen:

Suriname en Ghana intensiveren band

Minister Yldiz Pollack – Beighle heeft in Ghana vier Memoranda of Understanding (MoU’s) met de regering van dit land ondertekend. Delen:

Delen:

Ordening en structurering mijnbouwsector

Met de toelating tot de Extractive Industries Transparency Initiative (EITI) heeft Suriname de verplichting een transparant beleid te voeren binnen de mijnbouwsector. Delen:

Delen:

Herstelwerkzaamheden verbindingswegen op schema

De herstelwerkzaamheden aan enkele functionele verbindingswegen in Paramaribo, Wanica en Para verlopen volgens het tijdschema van aannemer Kuldipsing Infra. “Wij zijn tot nu op schema”,…

Delen:

Politie schiet man neer

Een man werd vrijdagmorgen door de politie neergeschoten in de Hijsvlinderweg. Delen:

Delen:

Oekraïense komiek wint presidentsverkiezing

Redactie GFC Nieuws — De Oekraïense komiek Volodymyr Zelensky lijkt de presidentsverkiezingen in zijn land te winnen van de zittende leider, Petro Poroshenko. Exit polls…

Delen:

Nieuwe jeugdambassadeurs gekozen

Tijdens een buitengewone algemene ledenvergadering heeft het Nationaal Jeugdparlement (NJP) nieuwe jeugdambassadeurs voor de komende twee jaar gekozen. Delen:

Delen:

Tas buitgemaakt uit een auto

Een man deed op zaterdag 13 april aangifte van diefstal van een tas uit zijn auto bij de politie van het ressort Uitvlugt. Delen:

Delen:

Diverse aanhoudingen tijdens Operatie HOOP

De politie van regio Paramaribo heeft in de avond van zaterdag 13 april in verband met de Operatie Handhaving Openbare Orde Paramaribo (HOOP) veiligheidscontroles in…

Delen:

Volkstuinproject in ressort Geyersvlijt

Het ministerie van Landbouw Veeteelt en Visserij (LVV) kreeg het verzoek van de EBG-gemeente om een volkstuinproject op het terrein van de basisschool aan de…

Delen:
Scroll Up