“Man verliest dochters tijdens het tanken”

Een man was met zijn twee dochters op weg naar het Gardameer en wilde alleen maar tanken in Beieren. De man ontdekte niet dat tijdens het tanken zijn twee dochters van 10 en 14 jaar uit de auto waren gestapt om naar het toilet gegaan.

De snelwegpolitie werd op de hoogte werd gebracht en er begon een zenuwslopende zoektocht naar de nietsvermoedende vader. De kinderen konden de politie alleen het telefoonnummer van de moeder geven die thuis zat in de Duitse deelstaat Hessen. Ze kenden het mobiele telefoonnummer van hun vader niet.

Toen ze het telefoonnummer van de man eindelijk in handen kregen, was het nog geen eenvoudige zaak om hem aan de lijn te krijgen. Na 48 oproeppogingen lukte het eindelijk en de vader en zijn dochters elkaar weer in de armen vallen.

Meer bizar nieuws

Zestig Lula’s in parlement Brazilië

Ruim zestig Braziliaanse parlementsleden laten ‘Lula’ toevoegen aan hun naam uit protest tegen de gevangenisstraf van Lula da Silva. De oud-president is veroordeeld voor corruptie…

Ouders vinden na 24 jaar dochtertje terug

Op driejarige leeftijd verdween Qifeng in de Chinese stad Chengdu, terwijl haar ouders fruit verkochten. 24 jaar lang leek ze van de aardbodem verdwenen. Onlangs…

Scroll Up