Man spoot ammoniak in ogen van ex en reed uren rond om pijn te verergeren

Een 26-jarige man uit het Britse Worthing is deze week veroordeeld tot een celstraf van tien jaar vanwege een koelbloedige aanval met ammoniak op zijn ex-vriendin. Onder dreiging van een mes liet hij de vrouw in 2016 naar een afgelegen parkeerplaats rijden, waar hij het bijtende goedje in haar ogen spoot. Vervolgens sloeg hij haar bont en blauw en randde hij haar aan.

Na de aanval reed Matthew Johnson nog enkele uren met haar rond om de pijn te verergeren, schrijft de politie van de provincie Sussex op haar website. Pas daarna zette hij de toen 30-jarige vrouw af bij het lokale ziekenhuis. De vrouw ondervindt nog dagelijks de gevolgen van het incident: ze moet een bril dragen en kan ’s avonds niet autorijden.

De man zou eigenlijk vorig jaar al terechtstaan, maar vluchtte toen uit de rechtbank. De politie kon hem pas maanden later arresteren. Hij probeerde ook toen te ontkomen, maar viel van een dak en brak zijn enkel.

Delen:

Meer bizar nieuws

Inbraak mislukt: auto te klein voor buit

Redactie GFC Nieuws — De politie van de Amerikaanse stad Dallas (Texas) gaf beveiligingsbeelden vrij van een tamelijk bizarre, mislukte inbraak. Delen:

Delen:

Voetbalclub liegt over dood speler

De Leinster Senior Football League davert op zijn grondvesten. De Ierse regionale voetbalcompetitie heeft te maken gehad met een vals sterfgeval. Ballybrack FC, een van…

Delen:
Scroll Up