Man organiseert een begrafenis voor zijn vissen

De 25-jarige Jeremy Milbern uit de Amerikaanse staat Texas heeft heel wat harten doen smelten. Zijn twee vissen, Tiffany en Tori, zijn onlangs gestorven. Jeremy besloot om een ‘begrafenis’ te organiseren voor zijn twee geliefde huisdieren. Hij plaatste enkele kaarsen in huis en deed zelfs een chique kostuum aan en dat allemaal om zijn vrouw gelukkig te maken.

Het was zijn zus Jaime Sue die de foto’s van de ‘begrafenis’ op Twitter plaatste. “Mijn schoonzus heeft me foto’s gestuurd van mijn broer die een volledige begrafenis organiseert voor hun vissen… ik heb tranen van het lachen”, schreef de zus er nog bij.

Het bericht ging al snel viraal en werd meer dan 46.000 keer leuk gevonden. Na het zien van de foto’s reageerden verschillende mensen dat ze Jeremy een prachtig persoon vinden. “Wat een geweldig lief”, “Heb je nog een andere broer?” of ”Dat is het liefste wat iemand kan doen”, waren maar enkele van de reacties.

Foto: Twitter/@jaimesuemil

Meer bizar nieuws

Vrouw met gigantisch achterwerk

Een jonge vrouw uit Ivoorkust heeft een enorm achterwerk. De vrouw zegt geen medische ingreep te hebben gedaan. Eudoxie Yao weegt ruim 94 kilo. De…

Designervagina’s nieuwste cosmetische hype

Nieuwe cijfers die op zaterdag op het internationale congres Annual World Congress of the International Master Course on Aging Science werden bekendgemaakt, hebben aangetoond dat…

Scroll Up