Man met mes in zijn rug gaat normaal biertje bestellen

Een 27-jarige man die met een mes werd gestoken tijdens een vechtpartij voor de deur van een hotel in Australië, wandelde de bar binnen met het mes in zijn rug om nog een biertje te bestellen alvorens de politie te bellen.

In het weekend raakten twee mannen in de bar van het hotel betrokken bij een handgemeen. Op straat werd het dispuut verder uitgevochten. De man werd daarbij in zijn rug gestoken door een 20-jarige rivaal.

Na de schermutseling deed de gewonde eerst nog waarvoor hij gekomen was. Hij ging opnieuw de bar binnen terwijl het mes nog in zijn rug stak en bestelde een biertje. Toen de politie arriveerde, werd hij naar het ziekenhuis afgevoerd. Zijn toestand was stabiel.

Meer bizar nieuws

Zestig Lula’s in parlement Brazilië

Ruim zestig Braziliaanse parlementsleden laten ‘Lula’ toevoegen aan hun naam uit protest tegen de gevangenisstraf van Lula da Silva. De oud-president is veroordeeld voor corruptie…

Ouders vinden na 24 jaar dochtertje terug

Op driejarige leeftijd verdween Qifeng in de Chinese stad Chengdu, terwijl haar ouders fruit verkochten. 24 jaar lang leek ze van de aardbodem verdwenen. Onlangs…

Scroll Up