Man die vrouw beroofde van tas en geld gepakt

De 37-jarige Remon C. is na te zijn opgespoord op zondag 5 november door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden. Hij heeft in oktober zich schuldig gemaakt aan een beroving aan de Poseidonstraat. De benadeelde deed toen aangifte bij de politie van Geyersvlijt.

Volgens verklaring van de vrouw wachtte zij die bewuste dag op haar kroost in de auto. Op een bepaald moment stopte een ander voertuig naast haar. Een man stapte uit, greep haar tas met geld weg, sprong in zijn auto en reed hard weg.

Een getuige noteerde het kentekennummer van het voertuig van de rover. Deze werd doorgespeeld aan de politie.

Na verificatie op de afdeling nummerbewijzen werd de eigenaar van het voertuig achterhaald. Het bleek om een gehuurde auto te gaan, die op die bewuste dag door Remon werd gebruikt.

Remon werd opgespoord en op 5 november aangehouden. Hij is ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van Geyersvlijt.(GFC)

Meer nieuws

Man aangehouden voor oplichting seniorenburgers

Surveillerende politieambtenaren hebben dinsdag de 45-jarige Widjai N. aangehouden die zich de afgelopen maanden schuldig heeft gemaakt aan oplichting en verduistering. Zijn slachtoffers zijn seniorenburgers…

Para buigt zich over problemen Inheemse dorpen

Overheidsfunctionarissen en volksvertegenwoordigers hebben onder leiding van districtscommissaris (dc) Armand Jurel werkbezoeken gebracht aan ver gelegen Inheemse dorpen in Para. Bij deze bezoeken is van…

Planeet aarde raakt leven en water kwijt

De aarde raakt in rap tempo planten, dieren en schoon water kwijt, zegt de Verenigde Naties in vier nieuwe wetenschappelijke rapporten over biodiversiteit. Het gaat…

52 vreemdelingen gedeporteerd in februari

De afdeling Vreemdelingen Dienst van het Korps Politie Suriname heeft in februari 52 vreemdelingen het land uitgezet. Deze illegalen zijn van verschillende nationaliteiten. Het gaat…

Verkrachte tiener sterft tijdens bevalling

Een 14-jarig meisje stierf in Paraguay vanwege complicaties bij de bevalling. Familieleden zeggen echter dat haar dood te wijten is aan medische fouten, schrijft UltimaHora….

Autobestuurder laat leven achter stuur

De 59-jarige Ivan Kemble heeft donderdag het leven gelaten in zijn voertuig. Volgens het onderzoek reed de bestuurder over de Nidhastraat en ging richting Leysweg….

Scroll Up